Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς κατόπιν αιτήματος Επινοινωνήστε μαζί μας στο info@citygatehotel.gr
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ CITY GATE HOTEL

Μία διαφορετική απόλαυση διαμονής

Το City Gate Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

Tο City Gate Hotel Airport Thessaloniki βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται μερικές απ’ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και της Περαίας στην ίδια διαδρομή και η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε μόλις σε λίγα λεπτά τα εμπορικά κέντρα Cosmos και Apollonia, όπως επίσης και το εμπορικό σύμπλεγμα Ιkea, Leroy Merlin, Hondo’s center, Jumbo, καθώς και το Casino Hotel Hyatt.

Η ομάδα του City Gate Hotel

ΔΙΑΜΟΝΗ

Δωμάτια & Σουΐτες

Τα 24 δωμάτια (22 τ.μ), στα οποία συμπεριλαμβάνονται 2 junior σουίτες (24 τ.μ.), με μεγάλο μπαλκόνι και θέα την άνoδο και την κάθοδο των αεροσκαφών του αεροδρομίου Μακεδονία, ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν μπαλκόνια με θέα τα βουνά που περιτριγυρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συναντήσεις & Εκδηλώσεις

Το έμπειρο προσωπικό μας σας συμβουλεύει και διοργανώνει ανάλογα το budget σας κάθε συνεδριακή ή εταιρική εκδήλωση που επιθυμείτε με άριστο service. Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εστιατόρια & Bars

Στο εστιατόριο fresh, σε μία Ελληνική γωνιά ξεκινά τι άλλο από το γεμάτο αρώματα και γεύσεις "Ελληνικό πρωϊνό" και η διαδρομή του συναντά και τελειώνει στον πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ συνδυάζοντας την υπερβολή με την ποιότητα για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και το Intercontinental breakfast για εσάς που δεν σας περιορίζει ο χρόνος. Το πρωϊνό προσφέρεται καθημερινά από τις 07:00 έως τις 10:00 π.μ. Την άνοιξη και το καλοκαίρι το εστιατόριο λειτουργεί και στον κήπο του ξενοδοχείου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσφορές & Special Packages

Στους πελάτες μας προσφέρουμε πολύ συχνά ειδικές προσφορές. Ειδικότερα σε όσους μας επισκέφτονται συχνότερα, τους συνιστούμε να γίνουν μέλος του City Gate Hotel και έτσι να έχουν ειδικές εκπτώσεις κατά την παραμονή τους.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ

Meetings, Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Το City Gate Hotel διαθέτει 150 τ.μ. συνεδριακού χώρου, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 συνέδρους. Με την εμπειρία μας στον τομέα διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων συνδυάζετε κατά την παραμονή σας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, και μάλιστα με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκαταστάσεις & Services

Στο ξενοδοχείο μας απολαμβάνετε μοντέρνες εγκαταστάσεις με άψογο σέρβις και φιλικό περιβάλλον. Ειδικότερα ύστερα από μία κουραστική ημέρα, σε εμάς θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό της απόλυτης χαλάρωσης και αναζωγόνησης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Εκδρομές & Εμπειρίες

Το City Gate Hotel βρίσκεται όχι μόνο κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολύ κοντά στην πόλη. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε μονοήμερες εκδρομές και να απολαύσετε την πεντακάθαρη θάλασσα του Θερμαϊκού κόλπου και της Χαλκιδικής.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Copyright © 2023 City Gate Hotel. All Rights Reserved.