100 τ.μ. συνεδριακού χώρου με χωρητικότητα μέχρι 50 Συνέδρους

Το έμπειρο προσωπικό μας σας συμβουλεύει και διοργανώνει ανάλογα το budget σας κάθε συνεδριακή ή εταιρική εκδήλωση που επιθυμείτε με άριστο service. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Business Center

Στο τμήμα υποδοχής υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την εξυπηρέτησή σας σε θέματα διεκπεραίωσης των επαγγελματικών σας αναγκών, όπως είναι πλήρες εξοπλισμένα γραφεία, τεχνική υποστήριξη (ίντερνετ, φαξ, φωτοτυπικό μηχάνημα, επικοινωνίες, κ.α.)

Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσω εντός του ξενοδοχείου

Ανάλογα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εκδήλωσης, σας παρέχουμε το κατάλληλο πακέτο με τον αρμόζων εξοπλισμό οπτικοακουστικών μέσω. Η έμπειρη ομάδα μας σας συμβουλεύει τί ταιριάζει καλύτερα.

Αφήστε μας να σας ενημερώσουμε για το τί προσφέρουμε.

Σε απόσταση μόλις 13 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε απόσταση αναπνοής από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία, το City Gate Hotel προσφέρει την απόλυτη ισσοροπία συνδυάζοντας τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με την χαλάρωση και την αναζωογόνηση.

Πείτε μας τί χρειάζεστε, και θα σας δώσουμε αυτό που χρειάζεστε και ίσως και κάτι παραπάνω.

Διαθέτουμε ευέλικτη και πολυτελή αίθουσα περίπου 100 τ.μ. τόσο για την διοργάνωση meetings, συνεδρίων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, μικρών εκθέσεων, όσο και για γαμήλιες δεξιώσεις.

Επόμενα βήματα…

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα των ειδικών πακέτων που προσφέρουμε για την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Copyright © 2023 City Gate Hotel. All Rights Reserved.